eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

TOP 5 potencionálních nástupců Jana Kollera

Autor:
Datum: 25. 9. 2013

Michael Rabušic

Velký bojovník a srdcař, který fotbalově vykvetl pod vedením trenéra Šilhavého v Liberci. V Brně platit za nadějného hráče, ale málokdo by tipoval, že to dotáhne až do společnosti Čecha, Rosického a spol. Pád Brna z ligy byl pro jihomoravský klub pohromou, pro Rabušice darem z nebes. Následný přesun na sever Čech mu prospěl.

Se Slovanen hned v první sezóně slavil titul a přispěl k němu jedenácti brankami. Poté přišla pomistrovská kocovina. Na první branku čekal až do 24. kola a symbolicky prokletí prolomil v zápase s mateřskou Zbrojovkou. Od té doby se na něj mohou spoluhráči spolehnout. Pálí mu to jak v Gambrinus lize, tak i na evropské scéně.

Výborné formy si nemohl nevšimnout Michal Bílek. Rabušic debutoval v přáteláku s Maďarskem a už stihl tři starty. Do šancí se dostal jak proti Itálie, ale zejména s Arménií, na slastný pocti z gólu v reprezentaci zatím čeká. Přesto pokud bude pokračovat v nastoleném trendu, nemohou ho nominace míjet ani pod novým lodivodem.

Stránky: 1 2 3 4 5 6

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace