eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

TOP 5 potencionálních nástupců Jana Kollera

Autor:
Datum: 25. 9. 2013

Libor Kozák

Typologicky nejblíže Kollerovi je rozhodně Libor Kozák. Vytáhlého útočníka si kdysi ve druholigové Opavě vyhlédlo Lazio Řím, kde se postupně seznamoval s vrcholovým fotbalem a v loňském ročníku se stal nejlepším střelcem Evropské ligy. V těžké konkurenci ovšem nastupoval méně, než si sám představoval.

V létě se rozhodl změnit působiště. Aston Villa za něj vysázela na stůl sedm milionů liber. V Birminghamu tak znovu oživí fanoušci česká slovíčka, kdysi se jim hodily při působení Milana Baroše.

V reprezentaci debutoval před necelým rokem proti Slovensku a prozatím má na kontě šest startů, které ozdobil dvěma přesnými zásahy. Poprvé se radoval v přátelském duelu s Maďarskem, druhá trefa byla cennější. Na jeho zakončení byl krátký Buffon. V poslední době byl právě on útočníkem číslo jedna pro trenéra Bílka. Uvidíme, jestli si stejnou pozici vybojuje i u jeho nástupce.

Stránky: 1 2 3 4 5 6

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace