eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

TOP 5 potencionálních nástupců Jana Kollera

Autor:
Datum: 25. 9. 2013

Matěj Vydra

Matěj Vydra toho má přes svůj útlý věk za sebou opravdu hodně. Jako mladíček zazářil v dresu Baníku Ostrava a útočnou kometu si pořídilo Udinese. V Itálii na šanci čekal marně, tu měl dostat na hostování. Vybraly si ho Bruggy, bohužel pro něj si přetrhl vazy v koleni a čekala ho dlouhá pauza.

Potenciál, který v něm dřímá, začal naplňovat až na hostování v druholigovém anglickém Watfordu. Rychlonohý mladík začal oslňovat Ostrovy, vstřelil dvacet branek a stal se nejlepším hráčem celé soutěže. Letos už zamířil o etáž výš, kdy si ho na rok půjčil WBA. Zatím ho v novém angažmá brzdí zranění.

Na služby rodáka z Chotěboře začal sázet také Michal Bílek. Poprvé ho nasadil na startu kvalifikace proti Dánsku, hlavu trenérovi ze špalku sundal po dvou premiérových reprezentačních gólech na půdě Arménie. V klíčových domácích duelech ovšem chyběl a podle toho to dopadlo. Vydra je spolu s Václavem Kadlecem největším českým útočným talentem z posledních let a měl by být základním stavebním kamenem reprezentační budoucnosti.

Stránky: 1 2 3 4 5 6

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace