eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

Vydra je nespokojený, chce stálý přestup. Kde se usídlí?

Autor:
Datum: 21. 5. 2014

Matěj Vydra je útočník jako hrom a navíc v plném rozkvětu. Ve svých dvadvaceti ale stále neví, na čem vlastně je. Po  přestupu z Baníku do Udinese jej italové posílají každý rok na hostování.

Po roční hostovačce v Brugách odešel na rok do druholigového Watfordu, který svými dvaceti brankami málem dovedl do Premier League. Ve finále baráže ale neuspěli, přesto odešel Vydra do nejvyšší anglické, opět na hostování a to do WBA. Tři branky je rozhodně pěkný výkon, jenže nebyl tak zatěžován, jak by si přál: „Čekal jsem, že budu hrát víc,“ řekl po deseti startech v základu a šestnácti střídáních.

Přesto si přeje, aby konečně přestoupil na trvalo a prioritou pro něj je zůstat v Anglii. Otázka, zda-li zůstane ve WBA, či posílí jiný klub, to musí určit až vlastníci z Udinese: „Už mě to nebaví, chci přestoupit,“ dodává.Nabídky dle jeho manažera Chovance přicházejí krom Anglie i z Německa.

Největším problémem přestupu z Udinese je ten, že majitelé požadují za Vydru vysoké peníze. Zda-li jej udrží i pátý rok, to se necháme případně překvapit.

-Karel Dostál-

foto: skysports.com

 

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace