eFotbal premiership milujufotbal fotbal.hattrick.cz golfdigest probasket sportwin dokonalazena

GIF: Superdělo spoluhráče Vydry! Břevno zachránilo něčí zlomeninu!

Autor:
Datum: 25. 6. 2015

Tak tohle byla, panečku, nádhera! V lednu roku 2013 se Nathaniel Chalobah opřel do míče ze vzdálenosti téměř 30 metrů a parádně jej poslal od břevna do sítě!

Dvacetiletý anglický mladík sice patří londýnské Chelsea, tuhle dresu však zaznamenal v dresu Watfordu. A byl u toho i jeho tehdejší spoluhráč Matěj Vydra!


ČTĚTE: Matěj coby malý prcek! Tyhle unikátní fotky Vydry ještě nikdo neviděl!


„Takový gól jsem v životě neviděl!“ zůstal ohromen gólman Leicesteru City Kasper Schmeichel. A lidé na sociálních sítích také úžasem nešetřili. „Málem protrhnul síť!“ uvedl jeden z uživatelů. „Břevno někoho zachránilo od ošklivé zlomeniny,“ psalo se v dalším příspěvku. Takový gól přijde jednou, dvakrát za kariéru.

Shodou okolností svou nejlepší trefu na Britských ostrovech český útočník Matěj Vydra zaznamenal také proti Leicesteru City a v brance nebyl nikdo jiný než Kasper, syn legendárního Petera. Jeho supervolej určitě nepřehlédněte!

Neuvěřitelný gól mladíka Chalobaha

Parádní trefa z jiného úhlu

-Jan Hloch-

Reklama


Komentáře


Leave a Reply

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *

Tento web používá k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti soubory cookie. Používáním tohoto webu s tím souhlasíte. Další informace